CBTravelConsultancy & BTMConsult

Wie is Carla van den Berg?


Wie is Carla van den Berg?


Graag wil ik mij even nader voorstellen. Ik ben getrouwd met Cees en ben de trotse moeder van Jurrian.

Sinds 1974 ben ik werkzaam in de Reis- en Luchtvaart industrie en heb mijzelf in die jaren opgewerkt van receptioniste/balie medewerkster tot  Commercieel Directeur/General Manager bij gerenommeerde reis/luchtvaart bedrijven, waaronder Holland International, Singapore Airlines, China Airlines, WorldTravel BTI (nu BCD Travel), Lastminute.com, Azur Reizen, TSi Solutions & Toeristiek. Sinds 2012 eigenaar van CB TravelConsultancy.

Ik heb daarbij een schat aan ervaring opgedaan, een breed netwerk opgebouwd, mooie projecten mogen uitvoeren en diverse start-ups begeleid. Daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring als gastdocent, spreker, netwerker en eventorganisator. Zie voor details mijn linkedin profiel.

Met die jarenlange sales-, marketing en management ervaring in de reis-en luchtvaartindustrie, gecombineerd met mijn expertise op het gebied van automatisering, e-commerce en reiscontent, kan ik bedrijven optimaal van dienst zijn op vele gebieden (Corporate & Leisure) binnen de reis- en luchtvaart sector, inclusief verandermanagement.

Voor meer informatie neem contact met mij op.

Carla van den Berg-Brantjes

Eigenaar @ CB TravelConsultancy voor Interim Management, Projecten en Consultancy
en BTMConsult voor Business Travel & Mobility projecten en events